Производители

Софийската мелница "Гудмилс България" ще инвестира и във ВЕИ догодина

Мара Георгиева, "Капитал" 13 ноември 2023, 11:24

"Гудмилс България" ще инвестира 1.5 млн. лева през следващата година за изграждане на фотоволтаици и повишаване ефективността на производството. Това са само първи крачки на компанията във ВЕИ, съобщи за "Капитал" управителят на мелницата Стефан Христосков. Дружеството е собственик на една от най-големите мелници в страната, произвеждаща брашно с марката "София мел".

Най-новата инвестиция на дружеството от 2 млн. лева е за сграда с офиси и мултифункционална зала "София мел", подходяща за конференции, лекции, кулинарни демонстрации, гурме събития, професионални срещи, която вече е отворена.

Помещението разполага със съвременна озвучителна система, мултимедийно оборудване и гъвкав капацитет, който позволява посрещане на различен брой хора - до 90 души в секцията за конференции и до 20 души - в кухненската част, съобщи Весела Пеева, маркетинг мениджър на "София мел".

Четете пълния текст на сайта на "Капитал"

Най-четени »
Виж още
Последни новини »
Виж още
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK