Събития

Майкъл Дейвис: Роботиката ще промени сектора за бързо хранене

Константин Николов 04 ноември 2021, 09:22

Майкъл Дейвис е вицепрезидент в пица гиганта Domino's, където отговаря за изграждането и налагането на нови технологии в обектите на компанията, както и връзките с 88 пазара на Domino's и над 700 франчайзополучатели на веригата в САЩ. Отговарял е и за разработката на софтуера в обектите на Domino's и онлайн бизнеса. Преди Domino's е имал собствен бизнес за разработка на софтуер. Дейвис ще бъде един от участниците в събитието Ecommerce and Retail Summit, организирано от "Капитал". Повече информация за конференцията, която ще се проведе на 11 ноември, можете да намерите тук.
Поставихме си за цел да станем най-голямата компания за пица в света преди близо 10 години и част от тази стратегия беше да превърнем в достъпно от всякакви места поръчването и проследяването на доставките, както и модернизирането на обектите ни. Тези два стълба ни позволиха да инвестираме в технологии както онлайн, така и в пицариите, както нито една верига за бързо хранене не беше правила досега.

Цялото интервю е на сайта на "Капитал"

Най-четени »
Виж още
Последни новини »
Виж още
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK