Търговци

Carrefour строи нов логистичен център в Румъния

Регал 26 ноември 2015, 12:57

Carrefour започна изграждането на нов логистичен център в Румъния, разширявайки своята европейска дистрибуционна мрежа, според доклад на компанията, цитиран от igd.com.

Строителството вече е в ход, като се очаква обектът, който ще бъде разположен на площ от 81 хил. кв. м, да бъде завършен в периода между април и октомври 2016 г.

Френската търговска верига продължава експанзията си в Европа, като се стреми да разшири своята европейска мрежа за доставки. Наскоро компанията откри в Испания, близо до Мадрид, нов дистрибуционен център с контролиран температурен режим. Базата е на площ от 23.5 хил. кв. м и е специализирана в съхранението на охладени и замразени продукти, като е оборудвана с най-съвременна логистична технология, с акцент върху устойчивостта и енергийната ефективност.

Най-четени »
Виж още
Последни новини »
Виж още
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK