Търговци

Германската дискаунт верига TEDi навлиза и в България

Мара Георгиева, "Капитал" 28 февруари 2023, 10:34

Нова германска верига ще тества българския пазар - TEDi ще предлага стоки за дома и офиса, играчки и други продукти, много на брой и евтини.
"Първият магазин в страната ще отвори на 9 март в новия ритейл парк "Перник плаза" и ще предложи около 20 000 артикула", съобщи за "Капитал" Димитър Спасов, управител на българското дружество. Той има над 20 години опит в ритейла като изпълнителен директор на германските "Билла България" и "Кауфланд България". Сега с екип от 15 служители подготвя поредния търговски дебют в страната.

Дискаунт веригата TEDi предлага нехранителни стоки - за бита и домакинството, декорация, играчки, за офиса и ученика, за домашни любимци, "направи си сам" артикули, картички, подаръци, опаковки, дрогерийни и козметични продукти, парти и телефонни аксесоари, за автомобили и велосипеди, батерии, електронни джаджи, енергийни напитки, бонбони, лакомства, плажни и градински артикули и др. Веригата периодично представя и сезонни предложения - например за летни барбекюта, за Свети Валентин, за началото на учебната година и др.

Четете пълния текст на сайта на "Капитал"

Най-четени »
Виж още
Последни новини »
Виж още
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK